CORONAVIRUS INFO


Vad är en Room Escape upplevelse?

En room escape upplevelse är en typ av live event där deltagarna blir inlåsta i ett rum och måste utföra logiska och kluriga pussel och uppdrag, hitta ledtrådar och samarbeta för att ta sig ut inom en tidsram på 60 minuter.

Hur många spel finns det?

Vi har 7 rum; Bunker, Zombie Lab, 2 Life Sentence rum, Teslas Mystery, Zodiac Killer och Coming Home på Sveavägen 14. Vi kan ta totalt 42 spelare på våra platsen.

Hur gör jag en bokning?

Du är bara några klick bort från att göra din bokning. Här på vår hemsida hittar du all information du behöver på alla 7 av våra rum, samt att kunna göra din bokning. Vi kan inte ta bokningar via telefon eller via e-post. Om du har frågor om reservationer är du välkommen att kontakta oss. När du bokar får du en bekräftelse från vårt system. Den här e-postmeddelandet innehåller information om tid och datum för din bokning. Om du inte får det här e-postmeddelandet måste du kontakta vår plats, eftersom du kanske inte helt har reserverat rummet. Ett spel garanteras inte förrän du får bekräftelsemail.

Hur mycket kostar det?

Priser per person ändras efter datum och tid om du är 3 spelare eller mer, för 2 spelare kostar priset 800 kr. Vi erbjuder en studentrabatt på 300 SEK om du visar ett giltigt student-ID när du betalar på plats (lag med 2 deltagare betalar fortfarande 800 kr). Håll utkik på våra sociala medier för rabatter och erbjudanden under högtider och evenemang.

Betalningsmetoder och deposition.

Du kan välja att antingen betala allt på nätet, betala på plats, med faktura, använda en LiveIt-kod eller en voucher som köpts från oss. Om du väljer att betala "On the Spot" krävs en deposition på 300 kr per bokat rum. Ett giltigt kredit- eller betalkort krävs för detta, var god notera att vi inte accepterar American Express. Avgiften dras av från det totala beloppet som ska betalas på plats. Denna kostnad är reserverad på kortet och dras endast 48 timmar före spelstart. Detta gör att du kan göra ändringar i din bokning, inklusive avbokning, utan att ha dragit in depositionen. Fakturor skickas ut månaden efter att ni har spelat, och vi kommer att se till att fakturan återspeglar den faktiska antalet spelare som deltagit. För att använda kupongen som betalning, välj "Betal på plats" och lägg till kupongkoden i fältet "Rabattkod" och klicka på "Check" för att aktivera kupongen.

Avbokning, ombokning och återbetalning.

Om du valde att betala på plats eller med faktura kan du avboka din bokning upp till 48 timmar innan ditt spel börjar och din insättning debiteras inte på ditt kort. Du kan göra en ombokning upp till 24 timmar innan ditt spel börjar. Om ni betalar för upplevelsen direkt online, gör vi INTE några återbetalningar vid avhopp/sjukdom. Men upp till 24 timmar innan ditt spel kan du välja att omboka ditt spel genom att kontakta oss, så skickar vi er en voucher på värdet spelet så att ni kan göra en ombokning av spelet själva. Vänligen skicka ett mail till info@foxinabox.se om du har några frågor.

Gruppstorlek.

Rummen är gjorda för att passa grupper på 6 spelare. Minsta antal är 2 spelare. I vissa fall kan vi göra undantag och låta 7 personer delta i ett rum, det är inget vi rekommenderar, eftersom det kan bli lite trångt och eran upplevelse i rummet kan minska, men det är möjligt på begäran. Om du behöver göra en reservation för fler än 6 personer kan du använda alternativet för flera bokningar. Detta gör att du kan välja mer än ett rum i taget samtidigt som du endast kan skriva in din bokningsinformation en gång. Detta gör bokningsprocessen för mer än ett rum mycket enklare och snabbare.

Åldersgräns

Åldrarna 10 och äldre rekommenderas, men alla är välkomna att komma spela. Barn under 7 spelar gratis. Ålder 14 och under kräver att en vuxen är närvarande vid ankomst och när de lämnar, personen behöver inte delta i spelet, men vi behöver kunna någon att kontakta om något händer. Vissa rum passar bättre för yngre spelare. Till exempel skulle vi inte föreslå att ni bokar Zodiac Killer för någon som är 7 år.

Vilket språk är rummen i?

Alla våra rum, inklusive introduktionerna, presenteras på engelska. Om en svensktalande anställd är närvarande kan introduktionen göras på svenska, men detta är inte garanterat. Observera, även med svenska instruktioner och introduktion, kommer det faktiska spelet i rummet fortfarande att vara på engelska.

Tider och scheman

Vi öppnar 12:30 på vardagar och 9:30 på helger och stänger 23:00 alla dagar. Vänligen anländ 15 minuter före den angivna tiden på bokningssidan för en introduktion. Spelen börjar vid den tid som anges på bokningssidan, och om du inte är i tid börjar spelet utan er. Vi har ett schema att behålla, så tiderna på webbplatsen satt i sten. Ett spel tar högst 60 minuter och hela besöket tar högst 90 minuter. Ni kommer också att få information om detta i eran bokningsbekräftelse.

Tillgänglighet och speciella krav

Våra rum på Sveavägen 14 är utformade med rullstolsanvändare i åtanke. Personer med funktionsnedsättning kan fullt ut njuta av våra spel. Gravida kvinnor kan också fullt ut njuta av våra spel eftersom de inte är fysiskt utmanande. Det finns också platser i rummen om en lagmedlem behöver vila ett tag.

Presentkort

En unik present till jul, födelsedag eller bara för att överraska någon? En Fox in a Box voucher är svaret. Presentkort är giltiga i 12 månader efter inköpsdatum.

Team Building

En Room Escape-upplevelse är ett utmärkt val för en Team Building upplevelse. Lagen måste samarbeta, använda logik och kreativitet för att lösa pussel. Om du är del av HR-avdelningen så kan ni sitta med våra spelledare och observera spelet vilket ger insikter i lag dynamik. Med våra 7 rum på två närliggande platser kan vi tillgodose 42 personer per spel för en tidslucka. Om ni är en större grupp, har vi en perfekt bärbar lösning för er. Final Exam är vårt portabla Room Escape; vi tar roligt till ditt kontor, konferensrum eller evenemang! Vi kan transportera spelet överallt i Stockholm, och bidrar med personal för att installera och driva spelen. Erfarenheten kan anpassas till dina behov och vi kan köra upp till 4 matcher samtidigt, med högst 6 personer per lag. Lag kommer att behöva lösa en mängd olika pussel och avväpna en bomb innan tiden går ut! Bygg på era kommunikations- och teamwork färdigheter för att se vem som kan få den snabbaste tiden för dagen. För mer information, vänligen maila event@foxinabox.se